Life Detox 

Life Detox –menetelmällä uutta elinvoimaa | Nokia, Tampere

Life Detox auttaa kehoa vapautumaan myrkyistä ja kuona-aineista aktivoimalla lymfakiertoa jalkakylvyllä, jossa on lievä sähkövaraus. Kuona poistuu tehostetusti ulos elimistöstä jalkojen ihohuokosten kautta ja hapettuu vedessä silminnähtäväksi. Life Detox -käsittely vaikuttaa useimmilla ihmisillä jo parin, kolmen kerran jälkeen, jotkut tuntevat jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen virkeyden lisääntyneen. 

Life Detox ei ole kuitenkaan mikään poppakonsti, jolla korvataan epäterveelliset elämäntavat ja saadaan helposti aikaan parempi olo. Se on kokonaisvaltainen näkemys siitä, miten ihminen auttaa omaa kehoaan toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siihen kuuluu oikeanlainen ravinto, runsas puhtaan veden juonti sekä liikunta, henkistä hyvinvointia unohtamatta. 

Menetelmä korjaa elimistöä pois happamuudesta kohti emäksisyyttä - asia, joka on kovasti noussut tietoisuuteen viime vuosina. Happamuutta aiheuttavat etenkin runsas punaisenlihan syönti, jauhot, sokeri ja pitkälle käsitellyt sekä lisäaineita sisältävät ruuat, tästä aiheesta on saatavana runsaasti tietoa!

Koska Life Detox -kylvyn tulos on niin konkreettisesti nähtävissä - jalkakylpyvesi on kuin likaista liejua puolen tunnin käsittelyn jälkeen - se on mainio kimmoke terveellisemmän elämän aloittamiseen. Kun yöuni paranee, turvotus ja kivut vähenevät ja virkeys lisääntyy, jaksaa myös paremmin venytellä ja ulkoilla sekä kiinnittää enemmän huomiota ruokailuunsa.

Life Detox -menetelmän edut pähkinänkuoressa

  • Parantaa aineenvaihduntaa
  • Poistaa kuona-aineita
  • Lisää vastustuskykyä
  • Tehostaa lymfanesteen kiertoa
  • Parantaa ääreisverenkiertoa
  • Virkistää mieltä ja lisää elinvoimaa

Kehossa aktivoitunut puhdistusprosessi jatkuu myös hoidon jälkeen

Life Detox –jalkakylpy kestää 30 min, mutta sen vaikutukset jatkuvat jopa 72 tuntia. Vaikutukset ovat huomattavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen lisääntyneenä virkeytenä ja hyvänä olona. Suosittelen kuitenkin sarjahoitoja, jotta saat parhaan hyödyn Detox-hoidosta.

Jokaisen hoitokerran jälkeen on suositeltavaa 2-3 vuorokauden mittainen tauko. Detox-hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille, leikkauksesta toipuville tai henkilöille joilla on munuaissiirrännäinen, sydämentahdistin, epilepsia tai sähköallergia.

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA AIKA »