Life Detox –jalkakylpy poistaa kuona-aineita ja antaa elinvoimaa

Varaa aikasi tästä

Life Detox –jalkakylpy poistaa kuona-aineita ja antaa elinvoimaa

Varaa aikasi tästä

Life Detox –jalkakylpy poistaa kuona-aineita ja antaa elinvoimaa

Varaa aikasi tästä

Life Detox auttaa kehoa vapautumaan myrkyistä ja kuona-aineista aktivoimalla lymfakiertoa jalkakylvyllä, jossa on lievä sähkövaraus. Kuona poistuu tehostetusti ulos elimistöstä jalkojen ihohuokosten kautta ja hapettuu vedessä silminnähtäväksi. Life Detox -käsittely vaikuttaa useimmilla ihmisillä parin kolmen kerran jälkeen – jotkut tuntevat jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen virkeyden lisääntyneen. 


Life Detox ei ole kuitenkaan mikään poppakonsti, jolla korvataan epäterveelliset elämäntavat ja saadaan helposti aikaan parempi olo. Se on kokonaisvaltainen näkemys siitä, miten ihminen auttaa omaa kehoaan toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tähän kokonaisuuteen kuuluvat myös oikeanlainen ravinto, runsas puhtaan veden juonti sekä liikunta, henkistä hyvinvointia unohtamatta. Menetelmä korjaa elimistöä pois happamuudesta kohti emäksisyyttä – asia, joka on kovasti noussut tietoisuuteen viime vuosina. Happamuutta aiheuttavat etenkin runsas punaisen lihan syönti, jauhot, sokeri ja pitkälle käsitellyt sekä lisäaineita sisältävät ruuat. 


Tästä aiheesta on saatavana runsaasti tietoa! Koska Life Detox -kylvyn tulos on niin konkreettisesti nähtävissä – jalkakylpyvesi on kuin likaista liejua puolen tunnin käsittelyn jälkeen – se on mainio kimmoke terveellisemmän elämän aloittamiseen. Yöunien parantuessa, turvotuksen ja kipujen vähentyessä sekä virkeystason noustessa on luonnollisesti helpompi löytää jaksamista venyttelyyn, ulkoiluun sekä terveelliseen ruokailuun.

Life Detox -menetelmän edut pähkinänkuoressa:

  • Parantaa aineenvaihduntaa

  • Poistaa kuona-aineita

  • Lisää vastustuskykyä

  • Tehostaa lymfanesteen kiertoa

  • Parantaa ääreisverenkiertoa

  • Virkistää mieltä ja lisää elinvoimaa.

Kehossa aktivoitunut puhdistusprosessi jatkuu myös hoidon jälkeen

Life Detox -jalkakylpy kestää 30 minuuttia, mutta sen vaikutukset jatkuvat jopa 72 tunnin ajan. Vaikutukset ovat huomattavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen lisääntyneenä virkeytenä ja hyvänä olona. Parhaan hyödyn Detox-hoidoista saa kuitenkin sarjahoitojen avulla. On suositeltavaa, että hoitokertojen välissä pidetään vähintään 2–3 vuorokauden mittainen tauko. 


Life Detox-hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille, leikkauksesta toipuville tai henkilöille joilla on munuaissiirrännäinen, sydämentahdistin, epilepsia tai sähköallergia.

Life Detox -jalkakylpyjen hinnat

1 hoitokerta

35,50 €

6 hoitokerran sarjahoito

205 €

10 hoitokerran sarjahoito

305 €

15 hoitokerran sarjahoito

430 €

Tule Life Detox -hoitoon yhdessä ystävän kanssa – hoidot kahdelle edullisempaan hintaan!


(Hinnat sisältävät alv 24 %)