Klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja intialaista päähierontaa

Varaa aikasi tästä

Klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja intialaista päähierontaa

Varaa aikasi tästä

Klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja intialaista päähierontaa

Varaa aikasi tästä

Hieronta tarjoaa helpotusta kiputiloihin sekä rentoutusta keholle ja mielelle

Hieronta auttaa erilaisiin jännitys- ja kiputiloihin ja sopii jokaiselle, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Hieronta antaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen, helpottaa liikunta- ja tukielinten särky- ja jännitystiloja sekä poistaa stressiä vapauttaen elinvoimaa arkeen.
Tarjoan jokaiselle asiakkaalle helpotusta lihasjännitystiloihin ja mobilisaatioon. Hierontaa voidaan tehdä myös ennaltaehkäisevästi.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta tukee klassista hierontaa kohdistuen liikunnan kuormittamiin lihaksiin. Se sopii niin ammattiurheilijoille kuin aktiivisesti liikkuvillekin.


Urheiluhieronnan avulla lihakset ja keho palautuvat nopeammin urheilusuorituksen jälkeen. Urheiluhieronnalla pyritään maksimoimaan urheilusuorituksen edut, ja tehokas, oikeita lihaksia stimuloiva hieronta mahdollistaa myös intensiivisemmän harjoittelun.

Intialainen päähieronta

Intialaista päähierontaa kuvataan myös nimellä stressipesu sen tehokkaasti stressiä lievittävän vaikutuksen vuoksi. Hieronnan rentouttavaa vaikutusta tehostaa hoidon aikana huoneessa soiva rauhallinen musiikki. 


Hoidossa saa olla aivan hiljaa, tunnustella ja kuulostella omia tuntemuksiaan. Jotkut saattavat jopa nukahtaa hieronnan aikana. Hoidon jälkeen mieli voi olla tavallista herkempi.

Klassinen hieronta

Perinteinen hieronta auttaa poistamaan lihasjännitystä sekä lihaksiston kipu- ja särkytiloja tehokkaasti. Hieronnassa lihaksiston aineenvaihdunta tehostuu, kipu lievittyy ja liikuntakyky paranee.

Hinnasto

Klassinen ja urheiluhieronta, keston mukaan:

30 min33€
45 min46€

60 min

51 €

75 min62€
90 min72 €
105 min82 €
120 min92 €

Kirjoita teksti tähän

Intialainen päähieronta (1 hoitokerta)  45 €

 

Varaa aikasi tästä